onsdag 22 december 2010

Dan före Dan före Dopparedan

Har funderat lite över det här med julklappar. I år blev ju alla familjens julklappar klara med en väldans fart. Även om vi nu kommit på att vi skulle behöva komplettera med två. Idag överlämnade vi inom facebookgruppen "Vi som inte tolererar intolerens och främlingsfientlighet på Öland" även de julklappar som kom in via vår julinsamling till de asylsökande barnen på Lundegård.

Jag och Pernilla var uppe och lämnade över paketen vid deras julavslutning. Ett särskilt tack till Coop i Kalmar som skänkte frukt och till personalen på Frivården, Kriminalvården i Kalmar samt vid Nådens kapell i Färjestaden som skänkte stora mängder julklappar! Det var en fröjd att se barnens glädje under julavslutningen. De hade julpysslat hela förmiddagen, det var dans runt granen och självklart var tomtens besök den stora behållningen! Oavsett bakgrund, religon eller upplevelser finns det en gemensam glädje i julens verkliga budskap. Kärlek och omtanke mellan människor!


Vill i dagens postning även passa på att dela ut några julklappar rent bildligt med stor värme till mina politiska vänner från södra Öland. Håll till godo, de är valda med omtanke!

Kent Ingvarsson; Du får en bit konstgräs för att vi nu äntligen får den nya planen i Färjestaden!

Johan Gustafsson, Ett sånghäfte med moderna arbetarsånger, förhoppningsvis hittar du någon låt som faller på läppen att framföra när du trubadurar för det sk. nya arbetarpartiet.

Nina Åkesson-Nylander, Får en ny tatuering utifrån ett fritt valt foto av Elisabeth Ohlson Wallin. Helst med en placering så den blir väl synlig även enligt den gällade partiklädkoden.

Kjell Helgesson, Föräras med ett nytt parti som vågar lyssna till dina åsikter. Kanske kan du göra Johan sällskap och sjunga ut i "Störtas skall det gamla snart i gruset. Slav stig upp för att slå dig fri. Från mörkret stiga vi mot ljuset, från intet allt vi vilja bli".

Göran Backrot, Får ett digitaliserat fullmäktige att vitalisera och effektivisera. Med en ny organisation är det dags att ta nästa steg för politiken på södra Öland.
 
 
Vill slutligen inför alla som läser den här bloggen, på förekommen anledning, klart deklarera att varken rastistiska eller främlingsfientliga texter eller personer göra sig besvär att vilja kommentera eller länka sig från min sida. God Jul!

Inga kommentarer: