tisdag 26 juli 2011

Nya frälsare till KFF?

Under våren har det ropats högt om en vass avslutare att komplettera Kalmar FF:s lagbygge med. Nu i veckan har det gjorts klart med två mycket intressanta nyförvärv, Pedro Henrique och Mattias Moström. Det känns som två kompetenta nyförvärv som kan tillföra det där lilla extra som saknats under våren, skärpa i avsluten. 

Moström är en gammal allsvensk bekant från AIK som de senaste åren spelat i norska Molde. Mattias är känd som en kvick och kreativ ytter och kommer att säkerligen stärka upp det offensiva mittfältet nästa år. Moström har nämligen skrivit ett treårskontrakt som gäller fr.o.m. 1 januari.

Henrique komer från Rio-klubben Volta Redonda och är en relativt stor brasiliansk anfallare vars styrka, enligt honom själv, främst ligger i hans snabbhet. Pedro lånas under ett halvår och ska vara spelklar redan till derbyt mot Mjällby på GFA på måndag den 1 augusti!

Frågan är om det blir Pedro eller Mattias som blir de nya frälsarna på GFA, eller blir det möjligen någon av Brian Abbas Amidu och Archford Gutu från Zimbabwe som kom till Kalmar häromdagen för två veckors provspel? Vi har en spännande höst att vänta, förhoppningsvis är vi med och slåss om internationellt spel när det drar ihop sig!

Inga kommentarer: