onsdag 15 juni 2011

Kalmar vidare i Svenska Cupen

Har tillbringat kvällen på Guldfågeln Arena ihop med de 3689 andra personerna i publiken. Vi fick se en oerhört spännande match som till slut avgjordes till Kalmars favör genom målvakten Etrit Berisha genom straffläggning. Berisha räddade två straffar och blev kvällens hjälte genom att sätta den sista straffen själv. Mer cupdramatik än så går knappast att få och Kalmar FF är fortfarande obesegrade på den nya hemmaarenan! Kul också med den stora publikuppslutningen.

Annars blev den stora snackis idag mycket riktigt som jag förutspådde i gårdagens postning, partiledardebatten i riksdagen. Bataljen mellan Juholt och Reinfeldt har jag följt via facebook i Iphonen idag då jag inte hade möjlighet att följa det i ngn direktsändning. Som jag skrev igår ligger utgången av debatten mycket i betraktarens ögon. Med jag är faktiskt lite förvånad över att majoriteten av rapporterna som nådde mig talade om oavgjort eller möjligen seger för Håkan Juholt. Är dock inte förvånad över att så många pratade om den regeringströtta Reinfeldt som mest var nöjd med statsfinanserna och inte hade mycket till visioner för hur Sverige bör utvecklas i framtiden...


1 kommentar:

bloggare på icedaniel.se sa...

Roligt att se Junholt, tycker han lyckas bra i debatten med Reinfelt. Junholt är en klart hårdare debattmotståndare än vad Mina Sahlin var.