fredag 30 juli 2010

TGI Friday eller 06.57... pling plong Iphone 4

Den stora fredagen, dagen så många längtat efter... fredagen där tusentals människor köat, där tält ställts upp i hällregn... den stora dagen när alla teknikfreakar fick julafton... dagen då Iphone 4 kom till Sverige och Öland.

Själv bestämde jag mig för ett halvår sedan... min gamla Samsung skulle bytas mot en Iphone. Fullständigt teknikinvalid som jag är förlitade jag mig på mina vänner som kan allt om teknik... vänta till fyran kommer var deras råd... jag väntade och väntade... var inne i Telenorbutiken och var på vippen att byta till en trea i början av sommaren men fick rådet att vänta på fyran... väntade och väntade så kom möjligheten att göra en förhandsbokning i Telenors internetbutik... jag slog till... och idag 06.57 ringde Schenker på dörren och levererade min Iphone 4... utan att jag behövt stå en enda minut i kö hade jag min Iphone 4 i handen... TGF Internet... tyvärr hade såklart teknikinvaliden i mig missat att det behövs ett mikrosim och inte ett vanligt som jag hade... blev till att ringa supporten och beställa... om 1-3 arbetsdagar kan jag få igång mitt efterlängtade teknikmonster, min alldeles egen Iphone 4!
Media om det stora tekniksläppet: Aftonbladet sätter fem plus på Iphone 4, Dagens Industri skriver om rusningen efter Iphone 4, Expressen om köande efter Iphone 4 i ösregn, SvD undrar om vi verkligen behöver varje ny modell...

1 kommentar:

mattias sa...

Så länge kan du inte vänta. Bara att klippa. Tog 5 minuter att klippa 2 simkort!