söndag 4 juli 2010

Extreme (M)akeover rullar vidare...

Så kom då slutet på den härliga söndagen som jag tänkt kommentera med bad, lek och stoj för tjejerna. Trädgårdsarbete och allmän familjelycka för egen del... men sen går jag in och läser Högbergs tankar och Bodströmsamhället... konstaterar att det är Moderaternas dag i Almedalen och att Reinfeldt och Schlingmann låter Moderaternas extreme (m)akeover rulla vidare! Något som även DI, DN och SvD har konstaterat...

Med kosmetika och yta ska herrarna ge sig an uppgiften att återigen vilseföra svenska folket i en valrörelse. Reinfeldt målar upp en skev bild av verkligheten i sina tal för att utifrån bästa förmåga dölja det facto att den här högerregeringen har gjort vad alla högerregeringar gör när de kommer till makten: de ökar de ekonomiska och sociala klyftorna. Schlingmann i sin tur genomför rättvisekampanjer och producerar affischer som plagierar gamla socialdemokratiska valaffischer i försök att attrahera arbetarklassen. Budskapet kopieras men politiken är samma gamla högerideologi.



Varför välja en kopia av tveksam kvalitet när det går att få orginalet? Ett orginal som med kraft och vilja verkligen vill göra något åt de ökande klyftorna. Ett orginal som med ny politik sätter jobben främst och skapar framtidstro för många, inte bara några!

Inga kommentarer: