tisdag 1 juni 2010

Fint besök...

Första sommardagen är det idag enligt almanackan. Något som inte märkts på solen och vindarnas ö. Som det fina besöket i form av oppositionsrådet från Västervik, Tomas Kronståhl, sa "det märks att vi är på vindarnas ö idag"...

Tomas och jag var på mitt första officiella företagsbesök. Vi besökte Ölands Plantskola och Ingemar berättade om företaget och de villkor som han verkar under. Blev mycket diksussion kring vilt och dess utbredning på Öland samt om arbetskraftens villkor. Ett mycket givande besök. Ser verkligen fram emot fler företagsbesök bland det öländska näringslivet framöver!

Appropå det öländska näringslivet nominerade de två socialdemokratiska arbetarekommunerna på Öland gemensamt Jimmy Samuelsson, VD på Guldfågeln Ab, till Årets Ölänning i helgen! Nu håller vi tummarna för att juryn faller för vår motivering. Ni hittar mer på Öland(s)bloggen!

Nu är det dags att hjälpa till med läggrutinerna för guldklimparna innan det bär iväg till Ölands Folkhögskola och kvällens föreläsning på temat "Vem har råd att säga nej till kulturen?".

Inga kommentarer: