lördag 27 augusti 2011

Var va publiken???

Upplagt för fotbollsfest. Lördag, 16.00, sol, 25 grader, IFK Göteborg, Nya Guldfågeln Arena. De yttre förutsättningarna för ett fullsatt GFA var näst intill perfekta men var va publiken? Ofattbart låga 8912 personer hittade till Arenan och fick se en relativt spännande match trots 0-0. Matchen på läktaren vanns dock överlägset av de ca 500 änglasupportrarna. Hemmaklackarna var ovanligt tama och den där riktiga feststämningen kom av sig pga de allt för få och svårflörtade i hemmapubliken.


Fotbollsfesten blev inställd och avslutades på sämsta sätt idag då jag fick en propagandatidning från främlingsfientliga SD på rutan till bilen, den hade jag absolut inte bett om... Hoppas KFF tar tag i problemet och ser till att publiken slipper få sina bilar lappade under match. Hoppas också att publiken hittar tillbaka till GFA och att hemmamatcherna blir till de fotbollsfester de kan vara!

1 kommentar:

jörgen sa...

Absolut helt rätt Micke!! Var är publiken o var är draget på matchen!! Svårflörtade kalmarbor kanske?? SD ska bort ifrån parkeringen det måste ff se till. ha de gott..