torsdag 12 augusti 2010

Socialdemokraterna vs Moderaterna

Idag presenterades de båda tungviktskampanjerna inför valet, Socialdemokraterna vs Moderaterna...

Moderaternas kampanjaffischer pryds bl.a. av budskapet "Framåt tillsammans", farligt nära det socialdemokratiska budskapet från förra valet "alla tillsammans". Vidare spelar moderaterna vidare på sin falska extreme makeover med budskapet " bara ett arbetarparti kan fixa jobben". Iofs har de rätt, SAP originalet sedan 1889!

Socialdemokraternas kampanj genomsyras av en vilja till förändring, en otålig vilja att skapa rättvisa! Vi kan inte vänta är budskapet och det gäller både partiets vilja att styra landet i en annan, bättre, färdriktning men även ungdomars vilja att vara en del av samhället, att få vara med och ta ansvar!

Andra som bloggar om det är HBT-sossen, Peter Högberg, Martin Moberg.

Media som skrivit är Aftonbladet 1, Aftonbladet 2, DN 1, DN 2

2 kommentarer:

Adde Henriksson sa...

Ooooh vilka snygga affischer vi har. Jag blir alldeles varm i kroppen. Nu kommer det att vända för nu ska folk nog fatta att vi är bäst, hoppas hoppas hoppas, rött är rätt, alliansen är bara tramsen. Jag hoppas verkligen det börjar gå bra nu när vi kan sätta upp våra affischer. Vi har ju snygga affischer med alla som är arbetslösa det är en grupp som måste synas. Medan moddarna har bara trams på sina affischer.

Anonym sa...

Man vinner tyvärr inte ett val på snygga affischer.