torsdag 12 augusti 2010

ÖM-final och grönt gräs...

Igår kväll drog vi ner den mobila valstugan till Tallhöjden och finalen i Ölandsmästerskapen i fotboll mellan rivalerna från östra sidan, R/M och SSG. SSG gick segrande ur bataljen med 3-0. För övrigt samma siffror som det nya landslaget, med Zlatan i spetsen, slog Skottland med igår kväll...Innan matchen fanns vi Socialdemokrater södra Öland på plats i våra snygga matchtröjor, förde samtal, delade ut "kort för unga" i vårt vallotteri och förmedlade vårt löfte om att anlägga konstgräs i kommunen! Följande text delades ut på flygbladen bland de 500 åskådarna:

Vi gillar grönt gräs!
Under lång tid har Ölandsfotbollen påvisat behoven av att uppgradera träningsmöjligheterna vintertid genom att anlägga moderna konstgräsplaner istället för de slitna stenmjölsplanerna. Våra fotbollsföreningar är en stor tillgång i det sociala livet på Södra Öland och skapar vettiga aktiviteter för såväl ungdomar som äldre.

Vi Socialdemokrater gillar grönt gräs och vettiga aktiviteter! Därför vill vi att en konstgräsplan ska anläggas i Färjestaden (Tallhöjden) snarast och att ytterligare en planeras in i Mörbylånga. Med det stärker vi fotbollens attraktionskraft och ger bättre förutsättningar för föreningarna att bedriva sin verksamhet.

Inga kommentarer: