fredag 6 maj 2011

Ett nytt kapitel...

Igår kväll hade vi ett väldigt givande gruppmöte för kommunfullmäktigegruppen på Brukshotellet i Degerhamn. Goda diskussioner om långsiktigt tänk kring såväl vård och omsorgs- som barn och skolfrågor. Berättade där även att jag själv har fått ett nytt jobb, som förhandlare på Hyresgästföreningen. Börjar på halvtid redan nu i maj och växlar upp till heltid efter sommaren.

Det gör att jag, till hösten, tyvärr behöver säga av mig mina kommunala uppdrag som är kopplade mot KS såsom ex. 2:e vice och gruppordförande. Avser dock att vara kvar i kommunfullmäktige, i Gymnasieförbundet och som ersättare i landstinget, tror att det ska gå att kombinera i balans med nya jobbet och familjen. Självklart tycker jag att det är oerhört synd att behöva lämna uppdragen samtidigt så känns jobbet både väldigt intressant och utvecklande, dessutom ger det en tryggare ekonomisk situation för familjen.

Det nya jobbet blir ett nytt kapitel i livets bok för mig. Känns väldigt stimulerande att träffa de blivande arbetskamraterna redan i nästa vecka på min första förhandlingskonferens i Sävsjö. Kickstart har jag alltid gillat och det är mycket nytt att lära. Det blir även ett nytt kapitel i förhållande till mitt bloggande. Förhoppningsvis kan det innebära mer från "my point of wiew" både när det gäller lokalpolitik men framförallt från den nationella arenan...

1 kommentar:

Anonym sa...

Lycka till - håll hyresvärdarna kort ! :)
/Susan