söndag 5 september 2010

Söndagstankar

Sitter i godan ro och förbereder veckan som kommer. Börjar känna mig pigg igen efter förkylning och feber. Tyvärr somnade stora tjejen med feber så frågan är om vi inte kör på varv två i familjen nu. Annars har helgen varit ett enda stort kalasande med släkt i lördags och barnkalas idag. Lilla tjejen blev två år i fredags och det ska självklart firas ordentligt.

Ska nu fortsätta att räkna hus hos på eniro.se. Riktigt underhållande att administrera brevlådeutdelning i våra prioriterade områden. Gäller att veta ungefär hur många av varje folder våra valarbetare ska få och vilka gator vem ska gå... Kändes även kul att rapportera in förra veckans samtal. Södra Öland har fört näst mest samtal av samtliga tolv arbetarkommuner i länet, 1130 samtal har nu passerats. Känns som att vi kommer att nå vårt mål på 1948 samtal med råge med tanke på de aktiviteter som är inplanerade de närmaste två veckorna, riktigt roligt!

Idag har jag, förutom kalasande och gräsklippning, även hunnit med en runda för att kolla upp de valtavlor vi satte upp i fredags. Skönt att se att alla stod upp och var orörda. Fick hjälp av Kommunalråd Ingvarsson igår att ställa upp en av tavlorna längs brovägen, tackar vi särkilt för... För övrigt var det spännande att notera att det nästan överallt där vi från början var ensamma om tavlor hade dykt upp små små tavlor vid sidan av vår stora... en del med Yngvesson (m) på, andra med S-Å Svensson (kd) på...

Henrik Yngvesson har på sina affischer utnämt sig till Ölands megafon i landstinget, kanske väl pretantiöst men det ligger väl i linje med att vara statsbärande... annars var det fina bilder och den på honom och utförsäljerskan från Stockholm, Filippa Reinfeldt, från mingelpartyt på Strand hotell var tjusig värre... frågan är om Ölänningarna vill ha den utförsäljningspolitik som Filippa och hennes moderata vfänner genomför i Stockholm. Här är kartan så här långt, hur ser det ut om högerexperimentet får fyra år till?


Visa större karta

Inga kommentarer: