lördag 25 september 2010

En ny dag gryr...

Så sakta så sakta gryr en ny dag. Verkar bli en härlig dag. En dag där tjejerna är fantastiskt nöjda med tillvaron. Meja ser på barnkanalen och Bella leker med Duplohästarna. Spänd förväntan hos dem båda eftersom jag lovat att vi ska till Leos senare idag.

Först en sväng förbi manifestationen i Kalmar. Klockan tolv kan alla visa att de inte accepterar den intolerens och främlingsfientlighet som breder ut sig i vårt samhälle! Hoppas verkligen att larmtorget fylls till bredden.

Har de senaste dagarna läst mängder av analyser av vårt katastrofala valresultat. Tror att det är i samma anda som dagens manifestation vi måste ta avstamp. Idéerna om ett Sverige som mår bättre av sammanhållning måste utvecklas. Ett Sverige där var och en får möjlighet till livschanser är en väg där Socialdemokratin kan fånga upp människors längtan och drömmar.

Daniel Mathisen skriver väldigt bra om en förnyelse värd namnet. Även Johan Westerholm skriver en tänkvärd valanalys mitt i besvikelsen. Marika Lindgren Åsbrink levererar i Dagens Arena en mycket bra analys om slaget om den politiska mitten.

Inga kommentarer: