lördag 18 september 2010

Mindre än ett dygn...

Har haft en helt fantastisk kampanjdag med vår succé Roslördag. 1500 rosor delades ut fördelat över hela södra Öland. Mängder med positiva samtal och lyckönskningar. Tack alla ni som vill förändring på södra Öland. Det värmer att få så positiva kommentarer. Skulle vilja ge er alla ett fång rosor, men ni får nöja er med en bild...

Vår nästa statsminister, Mona Sahlin, påminner idag alla som förtidsröstat på något Alliansparti och ångrat sig att det är fullt möjligt att ändra sig. Efter det som kommit fram under slutdebatterna kring den borgliga politiken är de nog rätt många. Vill du ändra dig, bara ge dig av till din vallokal imorgon. Ta med din legitimation så får du ändra din röst. Det är alltid rösten från vallokalen som räknas!

Nu är det mindre än ett dygn kvar och oavsett alla opinionsundersökningar är det endast de avlagda rösterna som verkligen räknas. Det kommer att bli väldigt spännande, ser verkligen fram emot valvakan på Harrys i Kalmar med alla goda vänner. Förhoppningsvis får vi fira ett maktskifte på såväl södra Öland som i Sveriges riksdag!

Inga kommentarer: