onsdag 11 november 2009

Isprinsessan...

Idag var det så säsongspremiär och första ispasset för vår lilla isprinsessa. Stolt som en tupp redan i morse när det var dags för förskolan. Första fröken fram fick minsann veta att det skulle åkas skridskor i eftermiddag. När jag sedan hämtade satt Meja redan påklädd (har aldrig hänt innan) och klar för att åka till Kalmar och den efterlängtade ishallen.

Tror att det viktigaste var att hon äntligen skulle få pröva hennes nya skridskor med rosa stjärnor på och den nya rosa hjälmen... Allt detta rosa och prinsess och vi som verkligen försökt vara genusneutrala... var får de allt från?!? Ja ja, huvudsaken är ju att hon hade en rolig eftermiddag och att hon var nöjd även efter ispasset. Nu kommer hon med all säkerhet att tjata och tjata tills nästa gång det blir av...

Kan ju idag inte låta bli att nämna stolligheterna i moderata Vellinge. Nu tar skånemoderaterna ytterligare ett steg in i det främlingsfientliga träsket, mer att läsa på Alliansfritt Sverige.

Vi hade igår även det första steget av nomineringsmöten inom socialdemokratin på Södra Öland. Det känns väldigt inspirerande med partikamrater som stöttar upp bakom mitt eget namn både för landstinget och kommunen. Målsättningen är att vi ska göra ett annat Öland möjligt genom en tydligare och offensivare socialdemokrati. Nu kör vi!

Inga kommentarer: