fredag 14 maj 2010

Fågelsång och solsken...

De senaste dagarna med kyla, regn, dimma och allmänt taskigt väder här hemma på Ön har inte gjort någon människa glad. Idag har vi haft fullt hus med min mor och far och deras respektive... Meja har varit helt uppe i varv och dragit med sig lilla Bella av bara farten. Det är underbart när de ska dansa loss till Pippi ena sekunden, spela spel i nästa för att sedan rusa iväg för att "hjälpa till" att duka bordet... Imorgon ska de små liven få hämta sitt akvarium som, framförallt, Meja sett fram emot så länge. Just nu sussar de sött efter den intensiva dagen...

Två tåg i timmen mellan Kalmar och Växjö är en rubrik i dagens Barometern. Johan persson och Anders Henriksson avslöjar planerna för en utbyggd pendlingstrafik. En efterlängtad satsning som även betyder oerhört mycket för Ölands befolkning. När dryga 50% av befolkningen i Mörbylånga pendlar ut från kommunen för sina jobb så är en väl utbyggd kollektivtrafik i regionen oerhört betydelsefull.

Ser verkligen fram mot dagar med både fågelsång och solsken, dessutom med tåg till Växjö var 30:e minut...Vad nu Kalmarborna ska i Växjö och göra ;)

Inga kommentarer: