onsdag 16 december 2009

Andra sprutan och politiskt storgräl...

Det politiska storgrälet som blossat upp mellan Sahlin och Reinfeldt gällande regeringens syniska hanteringen av sjukförsäkring har fått mycket utrymme i media de senaste dagarna. Peter Akinder skriver om det i dagens ledare i Östran. Frågan har, naturligtvis, även fått genomslag i den senaste tidens opinionsundersökningar där den senaste i raden är Demoskops som i Expressen visar ett stort förtroendetapp för såväl statsminister Reinfeldt personligen som för regeringen i stort.

Nu är hela familjen, i alla fall alla som kan, vaccinerade mot nya influensan. Minsta tjejen fick sin andra spruta idag. Fascinerande vilket minne hon har trots att hon bara är femton månader. Hon började skrika och åma sig bara byxorna skulle av inne hos sköterskan, tydlig minnesbild av att det här gör ont... men men det la sig snabbt när både hon och storasyster fick hallonsaft och äppelbit efteråt...

Ute har vintern fått grepp om Öland, ett härligt vinterlandskap med vita härliga träd och snö så långt man ser. Öland är bra underbart även på vintern... Ska iofs ut i snövädret för andra kvällen i rad för att avnjuta en andra julavslutning. Ikväll på Zokker med Kultur och fritidsförvaltningen, ska bli trevligt!

Så lite Vasaloppsstatus: Träning: is och snö i löpspåret... ingen träning ;( Matchvikt: 85,4 kg

Inga kommentarer: