onsdag 22 januari 2014

Nytändning

Med bara 39 dagar kvar till mitt fjärde Vasalopp har jag fått en nytändning i min träning. Förra veckans skidsemester med tjejerna gav i alla fall sex mil på snö och jag fick en chans att påminna kroppen om den längdåkningsteknik som finns gömd i minnet. Dessutom fick jag ett kvitto på vad jag behöver träna under de dagar som är kvar till starten i Berga By.

I söndags började jag därför min egen FitChallenge inför Vasaloppet 2014. Invägning och mätning gav 83,5kg och midja på 91 cm. Inspirerad av utbildningshelgen med Herbalife på GIH i sthlm i början av januari för FitCamp körde jag igång med morgonTabata (intervallgymnastik) och "all in" med Herbalife H24-produkter. Det ger en härlig start på dagen och redan känner jag resultat, ska bli intressant med vägning och mätning på söndag :)

Under v.6 blir det ytterligare några dagar på snö när några kollegor drar till Hundfjället, Sälen. Välbehövligt för att få några skidmil till och putsa tekniken än mer! Dessutom ett skönt avbrott i vardagen och alla bestyr inför flytten.

Inga kommentarer: