onsdag 5 december 2012

En bloggs födelse

Sedan i somras har jag funderat igenom mitt bloggande. Tagit en paus från min den här bloggen som på ett eller annat vis varit min vardag sedan 2008. Efter lite drygt 700 inlägg kände jag mig inte längre hemma med formen och jag har varken haft tiden eller kunskapen att förändra den till det jag vill ha. Efter några månader har nu även bilden klarnat om vad det är jag verkligen vill ha. Därför föds nu en ny blogg, AdLiberta.

En blogg där jag självklart kommer återge mina egna tankar och reflektioner, det är ju liksom själva grundtanken med bloggandet. Utöver det vill jag också bjuda på gästbloggare med olika perspektiv, allt för att bredda debatten och låta AdLiberta bli ett forum för fri demokratisk debatt. Mitt syfte är att AdLiberta ska få utvecklas över tid och förhoppningen är att hitta former som känns moderna, frihetliga och framtidsinriktade!

Som en början lägger jag in några gamla favoriter, dvs några av mina mest lästa inlägg sedan tidigare. Håll tillgodo, snart kommer det nytt!

Inga kommentarer: